top of page
Podcast studie baggrund

om Studio25

Podcast studiet består af et stort kontrolrum samt en mindre speakbox, som begge er professionelt lydisoleret og akustikbehandlet. Derudover er der tilhørende køkken, hvor der er mulighed for at lave kaffe og te, samt en hyggelig lille forhave.

 

Når du booker podcast studiet vil der altid være en tekniker tilknyttet. På den måde er du sikret, at der altid er en til stede, der ved hvordan podcast studiet fungerer, og at du får den bedst mulige lyd.

Oftest kræver en podcast optagelse efterbehandling for at lyden bliver så god som mulig. Vi tilbyder derfor hjælp med både redigering og post-produktion, så din podcast får et professionelt udtryk og bliver klar til udgivelse.

Disse podcasts har STUDIO25 hjulpet med at få god lyd

Podcast studiet er udstyret med et professionelt video setup, hvilket gør det muligt at få optaget video til sin podcast på op til 4 personer, hvis det ønskes. Det er også muligt at streame sin podcast live på YouTube, Facebook mm. direkte fra studiet.

 

Har du brug for at få optaget en podcast ude for studiets rammer, har vi mulighed for at komme ud med et mobilt studie på præcis den location du ønsker og med det udstyr du har brug for. Med det mobile studie er der en tekniker med som sørger for opsætningen af udstyret og alt det øvrige tekniske, så du kan have fokus på din podcast.

Kontakt os herunder for at booke studiet eller høre mere om hvad jeg kan hjælpe dig med. 

Beliggenhed

Lykkesholms Allé 25

1902 Frederiksberg 

bottom of page